Сьогодні глядачі дуже чекали на виступ групи KAZKA, яку до цього в Мережі активно обговорювали через не дуже хороший спів вокалістки Саші Зарицької.

На цей раз, у фіналі нацвідбору, KAZKA виступила набагато краще, що також зазначили судді. На запитання ведучого Сергія Притули, якщо в минулому році Саші добре заспівати завадили монітори, в яких вона себе погано чула, що на цей раз пішло не так.

"Не чіпляйтеся до мого вокалу, зазирніть мені сюди (в душу – прим.ред). Я тільки що зробила великий крок, як тільки я відпустила свій страх. Давайте мені вже сцену більше. Є різні думки, проблеми у людей. Хештег #nokazka, ми перевіряли, мають два повідомлення. Я вірю в те, що є люди, які нас люблять і вони завжди з нами. Спасибі їм за це", - відповіла Саша.

У свою чергу, Джамала зазначила, що на цей раз артистка заспівала краще, проте суддя хвилюється, чи зможе Саша впоратися з хвилюванням на міжнародній арені в Тель-Авіві.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Мені подобається пісня і перформанс, є питання до вокалу. Чи не будеш ти розгублена на сцені "Євробачення". Якщо ти захочеш, я б з тобою позаймалася, заради твоє впевненості на сцені", - запропонувала Джамала.

А ось Євген Філатов звернувся до глядачів і попросив їх поважати музику і працю музиканта.

"Молодці, що так тримаєтеся. Друзі, давайте поважати музику і працю музиканта. З виступу. Є побоювання, що це хвилювання може вийти боком. Можливо, що цей тембр не для конкурсної пісні, але ви прекрасно справляєтеся на концертах", - зазначив Філатов.

Раніше ми писали, що ведучий Національного відбору на Євробачення-2019 Сергій Притула задав учасниці фінального відбору, співачці MARUV питання про виступи в Росії. Про це стало відомо під час прямого ефіру на одному з українських телеканалів.

Так, Притула запитав, що виконавиця думає про російської агресії і анексії Криму.

Нагадаємо, що в Інтернеті виявили "двійників" дуету ANNA MARIA.

Як повідомляв портал Знай.uа відома українська травесті діва Монро опублікувала в Instagram гнівний пост про Національний відбір.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", висловилася щодо Нацвідбору на Євробачення 2019