Українська співачка, поетеса і композитор Анна Корсун, яка виступає під псевдонімом MARUV була обрана представником від України на національному рівні відбору на головне вокальне шоу " Євробачення". Все б нічого,але дівчина серйозно осоромилася під час фіналу нацвідбору, а пізніше зробила гучну заяву на тему війни в Україні.

Ведучий національного етапу відбору представників на Євробачення в Україні Сергій Притула не залишив у спокої переможницю. На питання ведучого про те як вона проявляючи жорсткий патріотизм дозволяє собі влаштовувати гастролі і тури з концертами по Росії, адже це все скидається на якесь національне лукавство. Співачка одразу ж відреагувала на компроментуюче питання пояснивши, що цей конкурс з'явився після Другої світової війни щоб об'єднати країни.

Притула не поліз за словом в кишеню і запитав, кого саме об'єднала MARUV своїми композиціями.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" Не дивно, що багато українців є моїми фанатами, але крім цього люди стежать за моєю кар'єрою і в Росії, а так само в Туреччині. Всі вони приїжджають на мої концерти в різних містах і країнах. Вони так само створили загальні чати в соцмережах, де діляться своїми враженнями та ідеями і називають себе "марувіанці". Насправді, не важливо, з якої ти країни...Багато, хто живучи в Росії чудово ставляться до України та її народу, адже за кордоном теж є українці.Адже Не всі погані. А судити народ, та і загалом людей по одній людині - президентові, просто нерозумно. Не може бути 4 мільйони, або 4 мільярди,наче б то, жителів Росії, які все відверто погані і хочуть воювати ", - заявила співачка.

" Знаєш, 4 мільйони - наша мрія, а 4 мільярди - Путіна", - з усмішкою відповів ведучий.

MARUV про ситуацію в Україні

Шо скажете? Переможниця відбору на Євробачення заявляє, що нічого поганого в її гастролях в Росію нема, Росія та Україна можуть просто сісти та домовитися, ну а мистецтво повинно бути поза ситуацєю в Україні Повне відео https://youtu.be/e41gCW2MAY8

Geplaatst door ЄвроМайдан – EuroMaydan op Zaterdag 23 februari 2019

Пізніше ведуча додала, що мистецтво має бути поза політикою.І вона все ж таки збирається гастролювати різними країнами, як Європи, так і Азії.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про сварку на головному вокальному консурсі "Євробачення" Сергія Притули з журналістом Романом Скрипіним. Слова пішли в хід.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що думаю українці з приводу перемоги MARUV на єтапе нацвідбору.


Раніше "Знай.ua" інформував про скандальний дуtn " Анна-Марія " і їх не менш характеру маму.