Українські поп-артисти Оля Полякова і Дзідзьо (Михайло Хома) розговорилися на сексуальні теми. Зокрема, співачка Оля Полякова відверто розповіла про секс просто в телеефірі.

Про своє сексуальне життя вони розповіли Каті Осадчій в ефірі телеканалу "1+1". Приводом для пікантної бесіди стала еротичної комедії "Свінгери-2", в якій зіграли обидва артиста.

На сторінці в Instagram співачка додала світлину із Катериною Осадчою і Дзідзьо і написала:

"Мы с моим персональным гуру тантрического секса".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Полякова зізналася, що одного разу намагалася зайнятися сексом в туалетній кабіні літака.

"Ти знаєш, я дуже це (зайнятися сексом - ред.) хотіла зробити, і навіть закрилася там зі своїм чоловіком. Але я здоровенна бабища, нічого не вийшло, я просто туди не влізла. Тому ні, у мене не було", - розповіла Полякова.

Крім того, обидва артисти зізналися, що виконували стриптиз для своїх коханих, а також вони практикують рольові ігри з сексуальним відтінком.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Полякова відверто розповіла про пікантну зустріч із Дзідзьо: "я підняла, а він взяв ноги і розставив їх". Співачка шокувала українців. Оля Полякова та Дзідзьо відвідали студію "Світського життя", де поговорили з Катею Осадчою про зйомки в другій частині української еротичної комедії "Свінгери".

Як повідомляв "Знай.ua", екс-ВІА Гра феєрично підколола Олю Полякову: дивись, який кокошник. Любов Полякової до екстравагантних головних уборів - вже легенда.

Українська співачка і модель, колишня учасниця популярного тріо "ВІА Гра" Санта Дімопулос, яка зараз відпочиває в Таїланді, вирішила по-доброму підчепити свою сценічну колегу Олю Полякову одним тільки фото в Instagram, і в неї це вийшло.

Також "Знай.ua" писав, що спокуслива Полякова присвятила кліп найріднішим.