Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому давненько приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Так, в цей раз артист опублікував на своїй сторінці миле фото в компанії Лорак, чим підтвердив давні чутки про відносини.

На фотографії, яка з'явилася в записі Сергія Лазарєва, він позує в обнімку з Ані Лорак. І ці обійми зовсім не схожі на дружні. Схоже, зіркова пара вирішила більше не приховувати романтичні стосунки, особливо на тлі інформації розлучення Кароліни з чоловіком-зрадником Муратом.

На знімку артисти позують, мабуть, в холі готелю. Лазарєв постав на фото в синіх джинсах і теплому жовтому светрі. Ані Лорак притискається до співака в сірих джинсах і бежевому в'язаному светрі, її волосся розпущене, а на обличчі акуратний макіяж і легка посмішка. Треба сказати, що Сергій Лазарєв гарненько заінтригував шанувальників цим фото і підписом до нього.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Нарешті побачилися ненадовго між своїми гастрольними турами... ❤❤ @anilorak мені мало!!!", - написав Лазарєв. Тим часом таке ж фото на своїй сторінці опублікувала і сама Ані Лорак, з іншим, але не менш інтригуючим підписом. "Як же здорово було побачитися! @lazarevsergey". Цим знімком артисти підлили масла у вогонь чуток про роман. Фолловери не залишили без уваги таку незвичайну фотографію і почали активно її обговорювати. Багато почали вітати артистів і пророкувати їм світле майбутнє.

"Ну треба ж, одяглася", "Чудова пара", "Красива пара, сподіваюся ви разом і це не обман", "Ну нарешті то Лорак знову скромно одягнена", "Така гарна пара була б", "Ви дуже гарна пара!", "Ви разом?", "Одружуйтесь вже", "Вона красуня, ви красень, однозначно вам треба одружитися. Амінь", "Знову в одному магазині одяг купували?", "Сергію, женись на ній", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Сергій Лазарєв розповів історію свого життя в одному кліпі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Лазарєва начудив на дні народженні Пугачової, батьку стало не по собі.

Також портал "Знай.uа" писав, як змінилися шалено популярні колись Топалов і Лазарєв.