Народну актрису РРФСР Лідію Федосєєву-Шукшину екстрено госпіталізували в реанімацію московської лікарні з діагнозом гострий інфаркт. Про це в понеділок, 25 лютого, повідомляють російські ЗМІ.
За даними джерела, зараз актриса знаходиться в реанімації лікарі борються за її життя. Відзначається, що 80-річній артистці у неділю ввечері стало погано, вона поскаржилася на болі в грудях.

Рідні негайно викликали "карету" швидкої допомоги. По прибуттю медики прийняли рішення про екстрену госпіталізацію.
Варто зазначити, що Лідія Федосєєва-Шукшина стала знаменитою завдяки таким ролям у кіно "Калина червона", "Вони билися за Батьківщину", "Пічки-лавочки", "Ходіння по муках", "12 стільців" та ін. Всього актриса знялася в більш ніж 80 картинах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що знаменитого режисера ввели у штучну кому: лікарі не дають жодних прогнозів. Знаменитого режисера Георгія Данелію ввели у штучну кому в московській клініці. Про це повідомила його дружина Галина Данелія, в неділю, 24 лютого.

Раніше повідомлялося, що кінорежисер і народний артист СРСР Георгій Данелія знаходиться в реанімації. Причиною госпіталізації стало запалення легенів. Георгій Данелія народився 25 серпня 1930 року в Тбілісі. Зняв фільми "Я крокую по Москві", "Афоня", "Міміно", "Осінній марафон", "Кін-дза-дза!" і "Настя" (1993). Його називають великим радянським режисером.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Світлана Лобода, яка проміняла Україну на життя і виступ в країні-агресора, зробила несподіваний вчинок, причому безпосередньо під час прямого ефіру. Вона давно бере участь у зйомках російського шоу "Голос.Діти" і в одному з недавніх ефірів раптово заговорила українською мовою. Шанувальники відразу ж припустили, що співачка занудьгувала по батьківщині.

Також "Знай.uа" писав, що Роман Скрипін, який не так давно взяв скандальне інтерв'ю з учасниць дуету ANNA MARIA, опублікував на сторінці в соціальній мережі свою думку щодо того, що відбувається в рамках проведення національного відбору на Євробачення 2019, чим обурив його ведучого.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще