Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість похвалилася ніжним селфі в дзеркалі, примірявши дуже незвичайний концертне вбрання. Так, артистка позувала у світлій довгій сукні, а шанувальники одразу ж порівняли Віру з зефіркою чи еклером.

"До концерту готова 🎤🥰 #чемещезанятьсявгримерке😂😂 Ps: в очікуванні нового самсунга 😉", - пожартувала Брежнєва. Варто відзначити, що ще нещодавно співачка обрала Samsung замість новенького Iphone, чим дуже дивувала фанатів. Фолловери не пройшли повз: "
Дивлячись на Вас в цьому платті, хочеться свіжих еклерів з чаєм...🍰🍵", "Віра найгарніша і найстильніша зірка нашої естради. Приклад для наслідування. Сама натуральна дівчина! У прямому сенсі слова.", "Елегантна Красуня ♥️♥️♥️♥️", "Вірочка, Ви чудові)", "Біла королева😃".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.