Журналіст Роман Скрипін нещодавно взяв інтерв'ю в учасниць другого півфіналу Національного відбору на Євробачення 2019 Анни та Марії Опанасюк (дует ANNA MARIA), яке спровокувало цілю хвилю емоцій і ймовірно вплинуло на рішення глядацького голосування.

ANNA MARIA
ANNA MARIA

Він висловив думку, що на п'ятому році війни люди з проросійськими поглядами не можуть представляти Україну на пісенному конкурсі "Євробачення".

Євробачення 2019, претенденти від України
Євробачення 2019, претенденти від України

[quote author=""]"У національному відборі на" Євробачення 2019 "... беруть участь як мінімум два юрособи. Це Національна громадська телерадіокомпанія України (НГТУ) і СТБ. Перше - з бюджетних коштів. У мене питання: осліп [глава НГТУ] Зураб [Аласанія] і все його неперевершене правління? Або це все злочинна діяльність StarLightMedia імені

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, він назвав шоумена Андрія Данилка "спотвореної версією Алли Пугачової для Малоросії" і зазначив, що не має питань до групи The Maneken з Донецька.

Андрій Данилко, суддя Національного відбору України на Євробачення
Андрій Данилко, суддя Національного відбору України на Євробачення

"Але Джамала? Джамала? Як так? Ведучий Сергій Притула? Патріот? На фронт передає гроші, але в упор не бачить перед собою п'яту колону? Як так? Ми заблукали або десь на узбіччі? Мені здається, сниться або ви, правда , такі і є? Прийдіть в себе, дорогі українці. Так у нас п'ятий рік йде війна. Російсько-українська війна ", - підкреслив журналіст.

Джамала
Джамала

Він нагадав про анексований Росією Крим і фронтовий Донбас, де гинуть українці.

"Уявіть себе на передовій, а потім співайте. Це все страшно. Дуже страшно. Ви не хочете вийти зі своєї зони комфорту? Вас звідти витягнуть. А поки дякуйте тим, хто прикриває вашу д*пу", - додав Скрипін.

Дивіться: Скрипін та ANNA MARIA

Дивіться: Нацвідбір на Євробачення-2019. Фінал

Нагадаємо, переможниця національного відбору на "Євробачення-2019" MARUV отримала для ознайомлення контракт, який забороняє гастролі в Росії. Якщо виконавиця хоче представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі, то повинна його підписати.

Як повідомляв "Знай.ua", Добкін з матами поліз захищати дует ANNA MARIA. Також "Знай.ua" писав, що Джамала розповіла, що думає про MARUV.