Вони були разом так довго, і витримали стільки труднощів, що у розпад найкрасивішої пари шоу "Зважені та щасливі" тренерів Марини та В'ячеслава Узєлкових ніхто довго не міг повірити.

Марина Боржемська
Марина Боржемська

Наприкінці минулого року вона не змогла більше тримати це у таємниці, хоча подружжя вже і без того давно не проживало разом.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узєлков
Марина Боржемська та В'ячеслав Узєлков

Марина зізналася, що вона просто забрала дітей, пішла жити до своїх батьків, залишивши В'ячеславу все спільно нажите майно. Подейкували, що екс-боксер зраджує їй, і судячи з коментарів, жінка про це знала. Та засуджувати колишнього не береться:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Марина Боржемська та В'ячеслав Узєлков
Марина Боржемська та В'ячеслав Узєлков

"Я не можу говорити за іншу людину, тому що я не спіймала його за руку. Я ні в якому разі ніколи нікого ні в чому не підозрюю. Я така людина, що я відповідаю за те, що роблю, за свої вчинки, і відповідати за вчинки іншої людини просто не маю права ", - заявила Марина.

Свого часу на своїй сторінці в Instagram В'ячеслав написав, що він чекає і вірить, що його кохана дружина одумається і все стане на свої місця.

Марина Боржемська
Марина Боржемська

"… я хочу всім подякувати за підтримку мою і віру в мою сім'ю. Я чоловік і мені складно щось пояснювати і щось говорити про наші відносини з Мариною. Але скажу, що для мене сім'я - це святе. Марина - найкраща жінка, найкрасивіша, найдобріша, справедлива, найкраща мама. Вона мама наших довгоочікуваних діток. Всупереч всім лікарям і "доброзичливцям", Марина подарувала мені чудових діток. Я вважаю, що кожен має право помилятися. І я визнаю це за неї. І дуже сподіваюся, що все стане на свої місця. Рано, чи пізно. І мені, як чоловікові, залишається тільки чекати", - запевняв він.

Марина Боржемська
Марина Боржемська

"Я люблю і я щасливий. Бережіть своїх друзів і сім'ї. Як з'ясувалося, це не норма - це подарунки, які потрібно оберігати. P.S. Люблю, любив і буду любити вічно", - додавав Узєлков.

Та Марина пробачила, але не повернулася. Зараз вони живуть із батьками, діти щасливі бути поруч із бабусею, а колишня дружина Узєлкова намагається зібрати гроші на нову, спільну квартиру, де було б комфортно усім.

Марина Боржемська
Марина Боржемська

Для цього вона відкрила власну спортивну школу і навіть після такого болю, тричі втративши дітей (у Марини викидні були один за одним) вона досі вірить, що все вчинила правильно і не засуджує В'ячеслава.

Дивіться: Боржемська про розлучення з чоловіком

Дивіться: Боржемська на тренуванні

Нагадаємо, українська дівчина Бонда осяяла мережу яскравим фото.

Як повідомляв "Знай.ua", Марина Узєлкова після розлучення змінила прізвище та знайшла любов. Також "Знай.ua" писав, що найгарніша дівчинка світу підтримала 10YearsChallenge.