Серед суддівської трійки Національного відбору на Євробачення 2019 від самого початку найбільш толерантним та спокійним вважався саме Євген Філатов.

Але його дружина Onuka, котра також цілком могла виступити на конкурсі, але не захотіла, написала суперечливий пост стосовно однієї з учасниць. Звісно, помітивши хвилю негативу його одразу ж видалили з усіх можливих ресурсів. А до самого Філатова глядачі почали придивлятися – частіше із пересторогою.

Євген Філатов, суддя Національного відбору на Євробачення 2019
Євген Філатов, суддя Національного відбору на Євробачення 2019

Згодом не витримав і ведучий Сергій Притула, котрий тонко натякнув: не може особиста думка артиста, композитора, чи продюсера впливати на результати, а те, що Філатов : "не додав би собі таку музику у свій плейлист", як він сам висловився, не має жодного значення. Суддя вибачився перед глядачами, а потім і перед MARUV, котрій, як виявилося "ставив дещо упереджені бали".

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

І не дивно, адже його очевидними фаворитками були яскраві дівчата із Freedom-jazz. Днями Філатов вирішив пояснити деякі свої оцінки – ймовірно, не в останню чергу вплинуло непорозуміння із глядачами.

ANNA - MARIA – 1 бал

"політичний бекграунд, про який говорили весь минулий тиждень, відбився на глядацькому голосуванні"

Brunettes Shoot Blondes - 2 бали

"При тому, що я відчуваю непідробну симпатію і повагу до цих артистів, мій вибір фіналіста був досить прагматичним. На жаль, з позиції загальноприйнятої поп-культури вокальні дані Андрія Ковальова програють вокалу інших учасників"

KAZKA - 3 бали

"для такого серйозного конкурсу, у вокалістки Саші Зарицької, на жаль, занадто нестабільний спів"

YUKO - 4 бали

"Класний вокал і дуже стабільний номер. Цікава і самобутня музика, але у мене виникли певні побоювання - а чи сприйме її широка європейська аудиторія?"

MARUV - 5 балів

"Очевидна симпатія з боку телеглядачів і єдиний музичний матеріал, який відповідає сьогоднішнім музичним трендам"

Freedom-jazz - 6 балів

"Професійний, збитий, міцний і яскравий виступ. Без урахування того, що це дійсно музична ретроспектива, яка може бути не до кінця зрозуміла масовому слухачеві. Мене не здивував і не засмутив той факт, що незалежна музика знову поступилася масовій культурі. Я схильний сприймати цей аспект як даність, яку бачу навіть на прикладі власної музики."

Дивіться: фінал Національного відбору на Євробачення 2019

Нагадаємо, Руслана та Сердючка заплатили страшну ціну за славу після Євробачення.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям пояснили головні причини провалів на Євробаченні. Також "Знай.ua" писав, що Скрипін поставив незручні питання до відбору на Євробачення 2019.