Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у досить цікавому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в машині, в компанії свого коханого… песика. На фото Леся з'явилася у чорній кофті з принтом у вигляді сердечок і в чорній шапці, з-під якої видно волосся, а на її обличчі майже немає макіяжу. Телеведуча тримає на руках білого песика Рафіка, якого їй подарував колишній наречений, про розставання з яким Леся оголосила зовсім недавно. Нікітюк не стала вдаватися в подробиці розірвання своїх заручин, і заявила, що не буде їх коментувати. Так що шанувальникам залишається тільки здогадуватися, що сталося.

Але, щоб там не було, Леся продовжує жити далі і займатися улюбленою справою, а саме – подорожувати. Так, нещодавно Нікітю побувала на Мальдівах, потім полетіла до Німеччини, а тепер повернулася в Україну і поїхала в Буковель, прихопивши з собою улюбленого собаку. У підписі до фотографії телеведуча написала, куди і навіщо їде.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Good morning! Друзі, ми вже вирушили на Буковель. Попереду #суровийтест SUV&SNOW. Дивіться сторіс. Мені випала тачка Subaru Outback... (поняття не маю що це за авто, я думала део Ланос... як завжди оливковий) #багиняламината #суровийтест #буковель #subaruoutback", - написала Леся в підписі до фото з машини по дорозі в Буковель.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, деякі запитують Лесю подробиці майбутнього заходу, а інші розчулені Рафіком.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.