Співачка MARUV перемогла в національному відборі Євробачення, але її поїздка до Тель-Авіва під питанням. У контракті Суспільне поставило співачці вимогу відмовитися від виступів у Росії. Сама ж MARUV, хоча і заявила, що готова відмовитись, але каже, що на неї тиснуть умовами контракту.

Перемога Maruv шокувала українців, їх обурив провокаційний виступ співачки, а також її гастролі по Росії.

Відомий продюсер і автор пісень Олександр Ягольник вважає, що в голосування втрутилися сторонні сили, які зацікавлені в дискредитації України.

На його думку в голосування за артистів на Євробачення 2019 від України втрутилося ФСБ.

"Я вважаю, що ФСБ повністю втрутилася в наш Нацвідбір і в телефонне голосування. Інакше я просто не вірю, що вся Україна поставила тільки один бал YUKO, яка, відповідаючи на закиди Сергія Притули, добре вийшла із ситуації і відмовилася від російського громадянства на користь українського. Це мужній вчинок, панове! Я вважаю, що мало балів хотіла дати такий співачці швидше ФСБ і Кремль, ніж все українське суспільство, яке за всіма спостерігав, а тут раптом сталося таке, що до сих пір не налазить не тільки на мою свідомість ", - говорить Ягольник в коментарі для Styler.



За його словами, всього лише один бал отримали YUKO, а більше балів отримали ANNA MARIA, які потрапили в скандал через висловлювання про Крим.

"Більше балів отримали коллаборанткі з Криму, про які гуде весь інтернет, і це дивно. Я вважаю, що це друге очевидний доказ того, що ФСБ на" день радянської армії "втрутилася і довела всім, що вона має силу тут. Крім цього, тисячі ботів скоординовано атакували акаунти публічних осіб, які виступали проти MARUV. Мій зокрема ", - говорить він.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Те, що ANNA MARIA отримала більше балів за YUKO - свідчить про те, що ФСБ хоче в черговий раз продемонструвати, що" зраджувати Росію не можна ". При цьому очевидне колаборанство в українському суспільстві зразка 2019 роки отримує ще більше балів - хто в це повірить ? тому, я не вірю в чесність нинішнього голосування, і до того ж в Фейсбуці багато хто писав, що не зміг проголосувати за YUKO. у нас два національних мобільних оператора мають московський капітал, це всім відомо. і зараз розповідатимуть про те, що все чесно? Весь світ знає, ч то ФСБ може втрутитися навіть в американські вибори. Хіба у когось є сумніви, що Україну з нашим Національним відбором "накрити" значно легше? ", - каже Ягольник.

Він згадує, що коли в конкурсі брала участь Джамала, вже тоді ФСБ розробляла тактику, як боротися з голосами на головному Євробаченні, яке для них є стратегічним іміджевим подією.

"Про боротьбу за голоси, яка була між Джамалою і Лазарєвим, все тоді писали і говорили про велику кількість людей, яких задіяли для цього голосування. Я думаю, що ще тоді це було просто" першою ластівкою "і ми побачили, як така технологія може бути застосована в Євробаченні ", - вважає відомий продюсер.

Ягольник додає: Росія продовжує використовувати різні способи в боротьбі з Україною, і Євробачення і сам Нацвідбір стає черговим інструментом в цій боротьбі.

Нагадаємо, преможниця національного відбору на "Євробачення-2019" MARUV отримала для ознайомлення контракт, який забороняє гастролі в Росії.

Як повідомляв портал Знай.ua, перемога Maruv у нацвідборі розлютила українців

Також Знай.ua писав, Мухарський поставив на Євробаченні хрест після перемоги MARUV