Американська поп-зірка Pink раптово зупинила свій концерт - причиною став плакат у руках юної дівчини.

Тиждень тому Pink прибула з гастролями в Австралію. Під час концерту в Брісбені співачка раптово зупинила свій виступ через плакат, який вона побачила в натовпі фанатів. Його вихопили з рук юної дівчини і перенесли ближче до сцени, щоб співачка змогла прочитати.

"Мене звуть Ліа, мені 14 років. Минулого місяця я втратила мою улюблену матусю. Я б дуже хотіла, щоб ви мене обняли. Будь ласка!"- було написано на плакаті.

Розчулена Пінк спустилася в зал, підійшла до дівчинки і міцно обняла її. Ліа розридалася в її обіймах і довго не могла заспокоїтися.

"Не плач, ти така мила! Все буде добре!"- підтримала дівчину співачка.

Заспокоївши Лію, Pink дала їй автограф і сфотографувалася разом з дівчинкою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як з'ясувалось, разом з Лією прийшла її тітка, Катріна. Вона розповіла, що квитки на концерт дівчинка купила разом з мамою Деббі, яка дуже любила пісні Пінк. Але за місяць до концерту жінка померла. Щоб допомогти племінниці впоратися з втратою, її тітка написала плакат з проханням до поп-зірки.

Пінк так зворушила історія цієї дитини, що повернувшись на сцену, вона закликала кожного подзвонити своїм мамам.

Вчинок поп-діви гаряче підтримали фанати. А тітка Лії зізналась, що підтримка Пінк дуже допомогла племінниці: вперше за довгий час вона відчула себе щасливою.

Зазначимо, що Пінк - мама двох дітей, і напевно тому прохання нещасної дівчини так її зачепило. Вчинок на концерті в черговий раз доводить, що Пінк не лише талановита виконавиця, а й дуже хороша людина.

Нагадаємо, епатажна співачка Pink поділилася роздумами про те, якою повинна бути мама і як правильно виховувати дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, Pink стала найкрасивішою жінкою року

Також Знай.ua писав, популярна американська співачка Пінк (Pіnk) презентувала новий кліп на пісню Secrets