Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Так, цього разу Настя вирішила показати своє тренування біля балетного станка.

"Як же добре без коментарів! Я вирішила перетворити мою сторінку Instagram в свій особистий щоденник. В якому щедро ділюся фото, відео, думками, враженнями і висвітлюю моє життя. Не потрібно коментувати моє життя, коментуйте своє. І лайтеся на своїх сторінках, не чіпаючи мою. Так тепер чудово! І я і інші заходять подивитися пости, а там ніякого бруду (уявляю, як бісяться злостивці, кусаючі лікті, і моральні та ущербні придурки і каліки) Нічого. На своїх акаунтах нульових пасіться. А хороші люди, що несуть добро і позитив, як і я, завжди будуть поруч. Так що дивіться мої фото і відео, читайте пости. А якщо не цікаво, відпишіть або знайдіть сили не звертати уваги. Всім гарного вечора. Удачі, добра і любові! Всім публічним людям, кому пишуть гидоти можу сказати з упевненістю: відключати коменти – це мега порятунок від придурків! Кайф до поросячого вереску!", - написала Волочкова у підписі до відео.

Варто відзначити, що нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних рогаток. Відзначимо також, що напередодні балерина вже написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. Але, мабуть, одного поста виявилося недостатньо або він був не зовсім переконливим, тому балерина вирішила ще раз підкреслити, навіщо відключила коментарі.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова перегрілася на Мальдівах і сіла голою попою в сніг.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.