Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує під час виступу на сцені Нацвідбору на Євробачення 2019 з прем'єрною піснею "Solo". Крім того, артистка підвела деякі підсумки Нацвідбору і розповіла, чим керувалася при оцінюванні учасників.

"Ось і закінчився Національний відбір на Євробачення-2019. Хочеться сказати буквально ще кілька слів. Євробачення - це, перш за все, свято музики, така пісенна Олімпіада. Проте, в ситуації, в якій зараз знаходиться наша країна, мені, як і багатьом нашим громадянам, важко контролювати емоції під час таких розмов, котрі звучали на сцені Нацвідбору, особливо стосовно Криму. І саме тому мені важливо наголосити, що це аж ніяк не вплинуло на те, як я ставила оцінки учасникам.

Я керувалась виключно справедливою професійною оцінкою пісень та артистів, і їх шансів перемогти в Тель Авіві. Я неодноразово говорила, які критерії буду використовувати, і що моя мотивація це виключно перемога України. Країна вибрала Марув переможцем, і я приєднуюсь до щирих привітань щодо цієї перемоги! Цей Національний відбір для мене також особливий, оскільки я мала можливість презентувати вам свою нову композицію «Solo», якою, попри технічні складності, мені все таки вдалося з вами поділитися", - написала Джамала.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Інші ж продовжують обговорювати результати Нацвідбору і сандали навколо нього.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.