Глядачі Національного відбору на Євробачення 2019 чи не найбільше чекали розгорнутих коментарів не від продюсерів, а саме від ведучого – Сергія Притули, який вже третій рік поспіль отримує цю роль.

Сергій Притула, шоумен, ведучий "Євробачення 2019"
Сергій Притула, шоумен, ведучий "Євробачення 2019"

Та гуморист не поспішав із висновками і можна зрозуміти чому. Цьогорічний конкурс вийшов настільки політизованим та напруженим, що градус негативу був помітний всім. Нещодавно Притула все ж зібрався із думками і висловився про найбільш суперечливі моменти.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Це те, що я думаю. І що вважаю за потрібне сказати. 1-ий півфінал. Сильний. Смачний. З хорошим представництвом чоловічого вокалу. Розкішні пісні від Letay і Бахроми. А я стібав номер Letay, бо він нагадував мені дипломну роботу випускників естрадно-циркового училища. Образився на мене чоловік. Не знаю чи тільки на мене", - зазначив він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дивіться: LETAY – Мила моя. Перший півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

"У "Бахроми" була чудова пісня. Наспівую по нині день. Шкода, що соліст вирішив за прикладом MARUV погратись в "голубя мира" і почав розказувати про те, що "музика, как и любовь не имеет границ", у відповідь на моє запитання про гастролі у РФ", - додав Притула.

Дивіться: BAHROMA – Назавжди-Навсегда. Перший півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

На другому півфіналі спокою й годі було чекати. Перш за все розчарували головні фаворити конкурсу, а інтерв'ю з дуетом "Анна-Марія" взагалі поставило крапку у цьому питанні:

Дивіться: ANNA MARIA – My Road. Другий півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

"5 балів від глядачів гурту KAZKA стали для останнього "холодним душом", як виявилось, 150млн переглядів кліпу в ютюб взагалі нічого не гарантують. АннаМарія беруть 7 балів від глядачів і ще не здогадуються, що на них чекає через тиждень. Freedom Jazz фантастично запалюють і стають одними з головних претендентів на перемогу у нацвідборі".

Дивіться: KAZKA – Apart. Другий півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

Один з конкурсантів і взагалі потрапив "під гарячу руку", та як виявилося потім – Притула просто пожартував:

"Мій діалог із Khayat викликав хвилю обурення у частини глядацької аудиторії. Мовляв мій тон спілкування із Адо був рагульським і що, мовляв, я виправдовую насильство над людьми, які вирізняються з-поміж сірого натовпу своїм зовнішнім виглядом. В принципі, я закладав у цю фразу банальну констатацію стану справ у нашому суспільстві"

Дивіться: KHAYAT – Ever. Другий півфінал. Національний відбір на Євробачення-2019

"Далі на горизонті з’явився Скрипін. Роман провів інтерв’ю із АннаМарія і багатьом, як і мені, відкрив очі на бекграунд дівчат у вигляді тата-судді і мами віце-прем*єра в окупаційному уряді Криму. На холєру дівчата добровільно лягли під каток Скрипіна – це для мене загадка. Те інтерв’ю нагадувало мені розмову Яніни Соколової з Настею Приходько – просто "побиття дитини". І все б нічого, якби Роман після цього, на куражі, не вирішив "полікувати" всіх навколо себе і не настрочив феєричний пост, в якому звинуватив і канал СТБ, і Джамалу, і мене у сліпоті та роботі на 5-ту колону! Думаю, що Роману треба трішки ретельніше підбирати слова і краще зафіксувати корону на голові, бо вона може ненароком відлетіти. Корона. Не голова", - іронізує Притула.

Дивіться: Анна-Марія у Скрипіна

Дивіться: фінал Національного відбору на Євробачення 2019

Нагадаємо, стали відомі гонорари MARUV у Росії.

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала "виправдалася" за свої оцінки у Нацвідборі на Євробачення 2019. Також "Знай.ua" писав, що Романенко розповів, чим MARUV відрізняється від Порошенка.