Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадром з недавньої фотосесії, на якому слухає музику в ніжно-рожевих навушниках. Так, артистка поцікавилася, що ж люблять слухати шанувальники, крім її творчості і заінтригувала новою піснею, написавши про це хештегами.

"Що грає у вас зараз в плейлисті?#скоро#новаяпесня", - поділилася радісною новиною Лорак. Фолловери взялися коментувати побачене: "Чекаємо з нетерпінням , Кароліш♥️", "Пісні про почуття. Дуже подобається ваша лірика! Шалено зачіпає душу 💔 Обожнюю вашу творчість в цілому! ❤️❤️❤️", "Ваші пісні❤️ Кожен день слухаю, ні один день без ваших пісень не проходить.. щоранку вже як ритуал😍 Обов'язково повинна бути пісня «Сумасшедшая»🥰 Дуже люблю її!!", "Чекааємо😊давайте наступну після цієї про щастя кохання і успіх.", "На спір у неї там нічого не грає в навушниках. Їй треба було в актори😄".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.