Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram розкішними фото. Знаменитість позувала на відпочинку, лежачи в білому купальнику. Так, молода мама засвітила розкішну фігуру, засмагаючи під спекотним сонечком.

За 12 годин кадр встиг набрати більше 4,8 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті як від ніжного кадру, так і від стрункої фігурки Кайлі. Варто відзначити, що зовсім нещодавно знаменитість позбулася всіх філлерів на обличчі, значно помолодівши, адже вже виглядала набагато старіше своїх років. Також після пологів Дженнер дуже важко давалось схуднення, проте зовсім нещодавно дівчині все ж вдалося скинути зайву вагу і повернутися в колишню сексуальну форму.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.