Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кадром з дуже незвичайної фотосесії. Так, артистка позувала в образі платинової блондинки, примірявши яскраво-червоні латексний ліф і колготи і виставивши напоказ розкішні груди.

"Життя було б дуже трагічним, якби не було таким забавним. Дуже важливо просто не здаватися.
Стівен Хокінг . І трохи іншої мене в об'єктиві @multikov .Може в 👩🏻‍🦳?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "Гаряча жінка , однак 😍🤩🌹", "Ви блондинкою виглядаєте молодше..вам на фото років 28 даси", "Гарній людині личить все!Ти в будь-якому образі будеш прекрасна!!!😍😍😍", "Ань, я ПРОСТО В ЗАХВАТІ!!!! Це точно твій колір!", "Мати драконів )", "Яке шикарне перевтілення в блонд!😍😍👍👍👍".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.