Ситуація на Національному відборі до Євробачення 2019, а зокрема скандал із MARUV, котра все ж не поїде представляти нас до Ізраїлю, не дає спокою глядачам. Подивитися на це з іронією спробував блогер Антон Ходза:

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Відчуваю, що замість MARUV виберуть Анну-Марію. Це повністю вклалось би у загальну картину тотального пи*деця і шапіто у нас в країні", - зазначив він.

Користувачі не розгубилися і запропонували жартома свої кандидатури:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Чому ми стали забувать про Іво Бобула під час відборів на Євробачення?", " через суд, бажано Печерський, ще й компенсацію і поновити батьків на роботі в Україні", "Не наврочте", "Було б логічно", "Зібров хай їде"- іронізують у коментарях.

Як відомо, нещодавно Співачка MARUV , яка здобула перемогу в національному відборі на пісенний конкурс "Євробачення" у 2019 році, заявила, що вона "музикант, а не бита на політичній арені", і тому не поїде на конкурс в Тель-Авів. Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

За словами співачки, 25 лютого вона зустрілася із представниками НТКУ.

"Зустріч тривала близько семи годин, в результаті якої ми так і не дійшли згоди двох сторін. Як раніше я говорила, відмова від концертів в Росії не була для нас принциповою. Основні розбіжності викликали інші пункти договору, які, якщо я підпишу, стають для мене кабальними. Я - громадянка України, плачу податки і щиро люблю Україну. Але не готова виступати з гаслами, перетворюючи своє перебування на конкурсі в промо-акції наших політиків. Я - музикант, а не бита на політичній арені", - заявила MARUV.


Дивіться: MARUV – Siren song. Фінал. Національний відбір на Євробачення-2019

Нагадаємо, Притула прокоментував скандал із MARUV на Національному відборі.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський розкритикував недавню ситуацію, яка склалася навколо переможниці національного відбору на "Євробачення 2019 " MARUV.

Також "Знай.ua" писав, співачка MARUV не представлятиме Україну на Євробаченні в поточному році, вона не підписала контракт з громадською телерадіокомпанією - заява.