Стало відомо про те, що відомий російський музикант і шоумен Стас Барецький планує зняти третю частину кримінальної драми «Брат». Варто уточнити, що цей фільм в Україні заборонений до показу.

«Ми будемо знімати фільм «Брат 3» про молодшого сина. Тому що в Росії завжди було три брати: один був розумний, другий — хитрий, а третій, вибачте мене, нормальний. Відповідно, будемо ще фільм знімати», — цитують Барецького росЗМІ.

Так, колишній боєць В'ячеслав Дацик, який раніше притягувався до відповідальності за хуліганство, бійки і проникнення в житло з загрозою насильства, отримав головну роль у фільмі.

Стас Барецький

Крім того, Барецький зазначив, що у новій картині крім акторів будуть також задіяні і колишні в'язні. Він додав, що стрічка буде скандальною. Прем'єра фільму «Брат 3» планується в 2020 році.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У той же час амбітні плани скандального артиста викликали обурення серед користувачів соціальної мережі Facebook.

«Хто цей клоун?»; «Не хотілося б!»; «А можна заборонити йому це якось на законодавчому рівні?»; «А хто йому на це говище гроші дасть? Ах так, є Фонд кіно!»; «Може, ще й четверту тоді серію знімуть. Про футболіста: було у матері три сини, а четвертий - футболіст»; «Старший розумний був чолов'яга, середній був і так і сяк, молодший зовсім був дурак», — пишуть коментатори.

Як відомо, перша частина кримінальної драми Олексія Балабанова вийшла в 1997 році. У ній головну роль зіграв загиблий Сергій Бодров. Фільм присвячений життю Данила після повернення з Першої чеченської війни. Приїхавши до свого брата в Санкт-Петербург, він опинився в епіцентрі бандитського життя міста. У 2000 році вийшла друга частина фільму «Брат 2», основні дії якої розгорнулися на території Сполучених Штатів.

кадр з фільму Брат 2

Нагадаємо, відомий російський актор Олексій Серебряков на виступі на форумі в Лондоні заявив про те, що росіяни демонструють псевдопатріотизм, адже Росія за кілька останніх років створила кілька воєн. Також він додав, що Росія займається переписуванням історії.

Як повідомляв портал Знай.uа, російський актор, кінорежисер, сценарист і продюсер Дмитро Орлов занесений у розділ "Чистилище" "Миротворця".

Також портал Знай.uа писав, що в одному зі своїх останніх виступів "Квартал 95" висміяв чергову скандальну заяву російського режисера Микити Міхалкова.