Меган Маркл з'явилася на прийомі у короля Марокко Мухаммеда VI у ніжній шифоновій сукні. Передає Clutch.

Нещодавно герцог і герцогиня Сассекські прилетіли з офіційним візитом у Марокко. Ця поїздка повинна стати останньою до появи їхнього первістка, який побачить світ наприкінці квітня. Як завжди, вся увага преси була прикута до чарівних образів вагітної Меган, яка давно встигла заробити загальну любов своїм бездоганним смаком.

Так, в останній день поїздки у східну країну герцог і герцогиня відвідали резиденцію короля Мухаммеда VI, який прийняв їх у себе в Рабаті разом зі своїм 15-річним сином, а також двома своїми сестрами і братом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Меган блищала на публіці в шифоновій лавандовій сукні з квітковим принтом від Carolina Herrera довжиною до підлоги. Як повідомляють инсайдери, цю сукню спеціально перешили по королівському замовлення з подібної версії вбрання колекції цього року.

Мало хто скаже, що герцогиня погано виглядала, але вона вже встигла "вляпатися" у черговий скандал через своє вбрання. Так, журналістам вдалося дізнатися, що за коротку поїздку у Марокко дружина принца Гаррі змогла витратити на одні образи казкові $144 000. І це без урахування діамантових прикрас.

Так, сукня від Dior, у якій Меган раніше з'являлася на публіці, пошито за індивідуальним замовленням і коштувало короні 98 945 фунтів (близько 3,5 мільйонів гривень).

Нагадаємо, королева Єлизавета II прийняла рішення не віддавати корону принцу Чарльзу. Замість нього монархами стануть принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

Раніше Знай.uа повідомляв, вагітна герцогиня Сессекська Меган Маркл розповіла, що хоче народити дівчинку, щоб вона могла її одягати. 37-річна герцогиня також зізналася, що вона хотіла б народити багато дітей.

Також Знай.uа писав, королева Єлизавета II повернулася до виконання своїх безпосередніх обов'язків після відпочинку. Зокрема в середу, 20 лютого, вона провела приватну аудієнцію з послами Шрі-Ланки і Сьєрра-Леоне.