Російська супермодель, зірка 90-х Ольга Пантюшенкова загинула від раку. Про це передає Clutch.

Не встиг світ моди оплакати смерть легендарного дизайнера Карла Лагерфельда, як стало відомо про нову втрати. У Санкт - Петербурзі пішла з життя муза цього генія, Ольга Пантюшенкова.

Про смерть 44-річної модель розповів її близький друг Петро Аксьонов. За його словами, зірка подіумів довгий час боролася з онкологією.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вічна пам'ять моїй прекрасній Ользі Пантюшенковій. Сьогодні трагічно від раку обірвалося її життя", — поділився Аксьонов на своїй сторінці в соцмережах.

Пантюшенкова була однією з найбільш відомих російських маникенниць. У 90-х вона стала однією з перших, хто зміг вибратися в Європу і попрацювати з найбільшими брендами. Ще в 14 років, в 1991 році, вона посіла третє місце в конкурсі "Супермодель СРСР".

Пантюшенкова представляла бренди Christian Lacroix, Christian Dior, Chanel, Kenzo, Cacharel, Valentino, Balenciaga, Thierry Mugler та інші відомі марки. Карл Лагерфельд і Джон Гальяно називали росіянку своєю музою.

"Яка жахлива новина… Не стало Олі Пантюшенкової… Померла від раку… Колись дуже давно, в 1990-му році, ми разом були на конкурсі краси, ми були найменшими, неповнолітніми… І, як наймолодші, здружилися… А сьогодні я дізналася, що її більше немає", — написала одна з колег супермоделі Оксана Полевікова.

Нагадаємо, покійний глава модельного дому Chanel Карл Лагерфельд ще 7 років тому передбачав небезпечні нахили російського президента Володимира Путіна.

Раніше Знай.uа повідомляв, померла знаменита модельєр і фотограф Марелла Аньєллі Караччоло.

Також Знай.uа писав, Кім Кардашьян написала зворушливий пост про смерті культового дизайнера Карла Лагерфельда.