Скандал навколо Національного відбору на міжнародний музичний конкурс Євробачення-2019 в самому розпалі і чимало дісталося його ведучому – Сергію Притулі. З цього приводу він написав немаленький пост на своїй сторінці в Facebook, де описав свою думку по кожному з півфіналів і про сам фінал, а також ситуацію в цілому.

Він одразу сказав, що все написане – це його особиста думка, а також зазначив, що трохи випустив пар, тому пост не буде таким агресивним, яким він міг би бути спочатку.

Що стосується першого півфіналу, то Притула написав про нього: "Сильний. Смачний. З хорошим представництвом чоловічого вокалу. Розкішні пісні від Letay і бахромою… Моя біль - невихід у фінал "ЦеШо". Такого Україна на відборі ще не бачила! Переконаний, що Європа це зацінила б! Чіткий образ, чіткий меседж, провокаційний текст, агресивне "I hate you" з вуст маленьких посіпак. У "ДахаБраха" і "Dakh Daughters" з'явився талановитий «молодший брат»! Чесно кажу, коли я побачив 6 балів від глядачів, я повірив, що з цією аудиторією ми досягнемо гідного представництва на Євробаченні!".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Другий півфінал шокував ведучого – як тільки група KAZKA отримала 5 балів, Притула онімів. Що стосується інших виконавців, то "Freedom Jazz фантастично запалюють і стають одними з головних претендентів на перемогу в нацвідборі, а невихід виконавця Khayat до фіналу так і залишиться на совісті суддів". Далі шоумен згадав про дуеті ANNA MARIA і здивувався, навіщо вони взагалі полізли до Скрипіна, особливо враховуючи, де живуть, ким працюють їхні батьки. Також він додав, що залишив би це, але Скрипін в продовження написав гучний пост, в якому звинуватив і Притулу у недобрих вчинках, чого останній стерпіти не зміг.

Далі Притула перейшов до фіналу конкурсу. Про нього він пише: "найважчий за всі 3 роки моєї роботи у нацвідборі. Зі стиснутим горлом і з глибоким розчаруванням у пасивності суспільства". З гіркотою ведучий відзначає той факт, що незважаючи на аполітичність конкурсу, без пристрастей у цьому контексті обійтися не вдалося.

На закінчення шоумен пише для особливо завзятих фанатів, які дошкуляють його своїми гнівними коментарями: "Якщо треба ще раз розжувати для найбільш упоротих персонажів, які вже кілька днів засипають мене листами де розписують, який я негідник та «як ми в тобі розчарувалися», мені не важко:

1. Росія - країна-агресор.

2. Крим - це Україна.

3. На Донбасі - війна розв'язана Росією, а не громадянська війна, як її зручно трактують російські пропогандисти.

Все!"

Але, як виявилося, ще не все. Поки Притула набирав довгий текст, він трохи відстав від життя, про що в кінці і написав: "P. P. S. А потім спливла інформація про концерти Джамали в РФ. Ну все ... приїхали. Тепер можете справедливо шмаляти у мене звинуваченнями у подвійних стандартах. А НСТУ тепер треба якось пояснити, чому MARUV, яка гастролює в Росії на еб не їде, а Джамала спокійно виступила в 2016-му! Щось у мене руки опускаються ... Журба!"

З повним текстом коментаря ви можете ознайомитися на сторінці Притули.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що СТБ прокоментував участь Maruv у Нацвідборі і розповів, як виконавиця потрапила на конкурс.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Галкін зворушив мережу публікацією видео, на якому Пугачева вчить маленьку дочку грати на фортепіано.

Також "Знай.uа" писав, що Андрій Данилко переконаний, що від Євробачення відмовлятися не варто і розповів, хто на нього поїде.