Організатори московської пре-паті міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" запросили до себе співачку Maruv, про що стало відомо з повідомлення ТАСС, яке посилається на коментар продюсера заходу Дмитра Мельникова.

Мельников розповів: "Ми запросили українську учасницю Maruv відразу після оголошення про її перемоги в національному відборі. Незалежно від рішення українського телеканалу зняти її з конкурсу, ми будемо раді її бачити на пре-паті, наше запрошення в силі".

За його словами, виконавиця дуже сподобалася фанатам "Євробачення", а відеозаписи її виступів були належним чином оцінені, про що свідчить величезна кількість переглядів.

Варто відзначити, що тріо Freedom Jazz, яке удостоїлося другого місця у Національному відборі на пісенний конкурс, відмовилося їхати на нього замість MARUV, про що самі музиканти написали на своїй сторінці в Facebook. У повідомленні написано: "Може, колись, ми ще раз спробуємо свої сили у національному відборі ... Але тільки що ми отримали дзвінок з НТКУ і хочемо повідомити, що відмовляємося від участі в Євробаченні-2019". Що стосується третього місця, то його зайняла група KAZKA.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Maruv прокоментувала стосунки з Сергієм Лазарєвим, а також рассказала, що отримала від Національного відбору на міжнародний конкурс багато позитивних емоцій, а також написала ще одну круту пісню.

Як повідомляв портал "Знай.uа": ситуація на Нацвідборі на Євробачення-2019 породила жваві суперечки в мережі. Багато користувачів навіть запропонували бойкотувати даний конкурс в цьому році і закликають всіх фіналістів відмовитися від участі і не бути "запасним варіантом". Свій коментар з цього приводу вирішив залишити Потап. Співак підтримав Maruv, а також зробив несподівану заяву з приводу конкурсу.

Також "Знай.uа" писав, що Андрій Данилко переконаний, що від Євробачення відмовлятися не варто і розповів, хто на нього поїде. Він запропонував цікаву схему – запропонувати поїхати на конкурс другому фіналісту, а в разі його відмови – третьому і так далі, поки хтось не погодиться.