Знаменитий кіноактор Кларк Гейбл раптово помер уві сні в 30-річному віці. Про це у вівторок, 26 лютого, стало відомо з повідомлення його матері на сторінці в Instagram.
Невтішна мати актора написала в повідомленні: "З важким серцем ми прощаємося з моїм прекрасним сином Кларком. Він помер сьогодні вранці. Я завжди буду поруч з тобою, мій прекрасний син. Мама".

Як відомо, в день смерті Кларку Гейблу III було всього лише 30 років. Він помер в місті Даллас (США), а його тіло було виявлено нареченою. На даний момент про причини смерті хлопця нічого не відомо.
Повідомляється, що у Кларка Гейбла залишилася півторарічна дочка Шор. У своїй кар'єрі крім акторської діяльності він заробляв моделлю і телеведучим - був ведучим реаліті-шоу "Шахраї", в якому викривали невірних дружин і чоловіків. Крім того, актор припадав онуком знаменитому американському кіноакторові з фільму "Віднесені вітром". Згідно з даними родичів і друзів померлого, будь-яким захворюваннями при житті він не страждав. Прощання з кіноактором відбудеться в Лос-Анджелесі.


Нагадаємо, раніше наголошувалося, що незважаючи на скандальну популярність, Maruv користується популярністю в Росії, куди її запросили на шоу, навіть після інциденту з Нацвідбором на Євробачення-2019. Як заявили організатори заходу, творчість виконавиці в країні-агресорі дуже люблять, і численні фанати із задоволенням з нею зустрінуться.
Як повідомляв портал "Знай.ua": Анастасія Волочкова настільки захопилася життям в мережі, що часом втрачає зв'язок з реальністю. Незважаючи на те, що вона давно вже повідомляла про можливе весілля і навіть писала про те, що вибирає плаття, балерина публікує знімки зі сторонніми чоловіками і навіть залишає під ними недвозначні коментарі. Фанати знаменитості стурбовані, що після таких витівок її таємничий наречений може раптово передумати.
Також "Знай.ua" писав, що Freedom Jazz відмовилися від виступу на Євробаченні-2019, оскільки у них інші плани, про що вони написали на своїй сторінці в соціальній мережі. Варто очікувати, що представляти Україну на міжнародному конкурсі запропонують кому-небудь ще.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще