Аргентинську модель, телеведучу, радіоведучу, зірку Playboy та актрису Наташу Хаїтт (Natacha Jaitt) 23 лютого знайшли мертвою. За попередніми даними вона померла від передозування наркотиками у заміському клубі Xanadu в Буенос-Айресі.

Незадовго до смерті жінка постала перед судом - вона звинуватила режисера та близького друга у зґвалтуванні та розповіла, що білье року ходить до психіатра. Поліція почала розслідування.

Після розтину повідомили, що в організмі знайшли сліди алкоголю та ЛСД, а на носі - сліди кокаїну. На тілі моделі немає слідів насильства. Попередню причину смерті називають дихальну недостатність через гострий вторинний набряк легень через ідмову кількох органів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Поліція допитала 5 осіб, які були присутні на вечірці. Вони підтвердили, що Хаїтт вживала алкоголь та приймала наркотики. Проте заарештували одного чоловіка - друга та продюсера Хаїтт, який дав дуже суперечливі показання. Наприклад, він заплутався, у якому положенні перебувало тіло Наташі Хаїтт після смерті.

Ні родина, ні близькі друзі не вірять у те, що це було передозування. І сама модель перед смертю писала у себе в Twitter: "Зверніть увагу: я не збираюся вбивати себе, вмирати від передозування та тонути у ванній, я не збираюся застрелитися, якщо це станеться - це не моє рішення. Запам'ятайте цей твіт". Жінка зав'язала з наркотиками ще у 2018 році, після зґвалтування.

У 2018 році Хаїтт дала показання в якості свідка проти 5 заарештованих подзрбваних у справі про проституцію неповнолітніх. Вона неодноразово заявляла про те, що як колишня секс-працівниця, знає багато і може поділитися інформацією, проте бохться за свою безпеку. Тоді був гучний скандал в аргентинському юнацькому футболі. У справі були замішані найбільш відомі футбольні клуби "Індепендьє́нте" та "Рівер Плейт".

Нагадаємо, що спокуслива Ана Чері забула про сором і показала "правильні смужки".

Як повідомляв "Знай.ua", суддя "МастерШеф" показав, як це потрібно робити в басейні: фото 18+

Також "Знай.ua" писав, що Катерина Кухар показала любов всього життя: перевернув мій світ з ніг на голову.