Україна може відмовитися від участі в цьогорічному міжнародному пісенному конкурсі Євробачення. Про ситуацію повідомила член правління Національної громадської телерадіокомпанії Олександра Кольцова в ефірі Громадського.

Так, в даний час мовник веде переговори з групою KAZKA, яка посіла третє місце на Нацвідборі на " Євробачення-2019, щодо участі в конкурсі. Адже відмова MARUV і Freedom Jazz може спричинити ситуацію, коли Україні в цьому році не буде кого відправляти на Євробачення.

"Але мені здається, зараз, в цій ситуації - це криза, в якій немає однозначної відповіді, правильної, тому що суспільство розділене", - зазначила Кольцова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Вона підсумувала, що до 8-10 березня мовник і представник України повинні подати організатору конкурсу повний номер з розкадровкою. Разом з тим Кольцова підкреслила, що "Україну на Євробаченні може представляти KAZKA, а може не представляти ніхто".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що емоційний пост Притули зачепив користувачів мережі: в мене опускаються руки, журба. Ведучого переповнюють емоції від того, що відбувається.

Що стосується першого півфіналу, то Притула написав про нього: "Сильний. Смачний. З хорошим представництвом чоловічого вокалу. Розкішні пісні від Letay і бахромою… Моя біль - невихід у фінал "ЦеШо". Такого Україна на відборі ще не бачила! Переконаний, що Європа це зацінила б! Чіткий образ, чіткий меседж, провокаційний текст, агресивне "I hate you" з вуст маленьких посіпак. У "ДахаБраха" і "Dakh Daughters" з'явився талановитий «молодший брат»! Чесно кажу, коли я побачив 6 балів від глядачів, я повірив, що з цією аудиторією ми досягнемо гідного представництва на Євробаченні!".

Як повідомляв портал "Знай.uа": Галкін зворушив мережу публікацією видео, на якому Пугачева вчить маленьку дочку грати на фортепіано.

Також "Знай.uа" писав, що Андрій Данилко переконаний, що від Євробачення відмовлятися не варто і розповів, хто на нього поїде.