Після скандальної відмови співачки MARUV, переможниці Національного відбору на "Євробачення", яка заявила про жорсткі умови контракту з Національною громадською телекомпанією, з'явилося досить провокаційне інтерв'ю. Відомо, що російське видання Super створила гучний фейк.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Відомо, що журналісти видали відеозапис за свіжу бесіду. Нібито Анна Корсун спілкувалася з представниками преси після скандального фіналу. В інтерв'ю співачка розповіла про те, що спочатку не хотіла їхати на конкурс.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Взяти участь у відборі її змусили шанувальники, які буквально "продавили" її рішення. Також співачка відзначила свою аполітичність і пояснила гастролі в РФ. Пізніше сама MARUV заявила, що це інтерв'ю є фейковим, оскільки після фіналу не спілкувалася з журналістами.

"Я не давала ЖОДНИХ інтерв'ю та коментарів після перемоги в Національному відборі на "Євробачення-2019", крім тих, що є на моїх офіційних сторінках у соціальних мережах. Пряма мова, на якій зараз намагаються спекулювати ЗМІ у своїх матеріалах, була записана ДО участі у фіналі. "Сенсаційні" цитати, які зараз активно використовуються пресою, вирвані з контексту минулих інтерв'ю. Найближчим часом я обов'язково відповім на всі питання в розгорнутій формі. Всім мир!" — написала Анна Корсун.

На сайті видання Super відео оперативно видалили.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна може відмовитися від участі в цьогорічному міжнародному пісенному конкурсі Євробачення. Про ситуацію повідомила член правління Національної громадської телерадіокомпанії Олександра Кольцова в ефірі Громадського.

Так, в даний час мовник веде переговори з групою KAZKA, яка посіла третє місце у Нацвідборі на " Євробачення-2019, щодо участі в конкурсі. Адже відмова MARUV і Freedom Jazz може спричинити ситуацію, коли в Україні цього року не буде кого відправляти на Євробачення.

Нагадаємо, Україна ризикує не поїхати на Євробачення.

Як повідомляв Знай.uа мережа приголомшена раптовою смертю відомого молодого актора.

Знай.uа писав, емоційний пост Притули зачепив користувачів мережі: в мене опускаються руки, сумно.