Автор та гуморист Студії "Квартал 95" Валерій Жидков відомий своїми іскрометними номерами стосовно ситуації в Україні. Головна його риса – жартувати із серйозним виразом обличчя, але так, щоб зал заходився від реготу.

Валерій Жидков та Олександр Пікалов
Валерій Жидков та Олександр Пікалов

Фанати команди Зеленського нещодавно у мережі нагадали пророче відео, де "Тамбовський вовк" розповідає, що б змінилося у нас, якби був свій газ і гроші. Дуже символічний ролик, з огляду на програму "Слуги народу", яку охрестили красномовною назвою "Країна мрії":

Валерій Жидков
Валерій Жидков

"Вичитали ми десь, що Україна збирається відновити видобуток власного газу, вже встановили першу платформу, замовили звідкись другу, вона "пливе" і ми на цю тему пофантазували. Як буде, якщо все вийде? І так, дві тисячі..неясно який рік, Україна займає лідируючі позиції з видобутку газу і забезпечує ним не тільки себе, а й всю Європу. Ранок, кабінет президента найбагатшої в світі країни", - уявив Жидков.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Зал не зміг стримати сміху – їм досі важко уявити, що таке реально в Україні. І не дивно, згадайте звідки наші високі тарифи на газ – ми нібито транспортуємо все, що можна – і вугілля також, в результаті у платіжках "виринають" суми за простій і відсоток постачальника.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

"Прем'єр рахує гроші: це ми відкрили, це запустили, цим заплатили – все одно три мільярди лишається. Заходить Янукович (відео знімалося за часів його перебування при владі – ред.), - вибач, що запізнився, такі затори, у небі стільки гелікоптерів. Азаров: а що ви хотіли, Вікторе Федоровичу? 1 вересня, всі дітей до школи везуть", - фантазує Жидков.

"Квартал 95" із концертом в Ужгороді
"Квартал 95" із концертом в Ужгороді

Весь ролик – точно у такому стилі. Мовляв, теоретично таке могло б статися, але чи реально за сучасних умов, аби Україна перейшла на власне забезпечення енергетичними ресурсами, поки невідомо. В кожному жарті, тільки доля жарту, все інше правда, впевнені у "Кварталі 95".

"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі
"Квартал 95", концерт команди Зеленського у Житомирі

Тим паче, іноземні експерти не раз наголошували: наша земля – найбільше джерело фінансів, аби тільки нарешті навчитися правильно цим користуватися.

Дивіться: Валерій Жидков про ситуацію в Україні

Что будет, если в Украине появится газ и деньги

📍 Что будет, если в Украине появится газ и деньги… Этот номер Валерия Жидкова остается актуальным до сих пор! 🔥 #вечернийквартал #квартал95 #приколыизквартала #ГудНайтШоу #ЭтонАшквартал

Geplaatst door Это нАш квартал op Vrijdag 8 februari 2019

Нагадаємо, команда Студії "Квартал 95" випустила документальний фільм про поїздку колег Зеленського в зону АТО під назвою "Душа не пропала".

Як повідомляв "Знай.ua", народний артист Станіслав Боклан, відомий за роллю у серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що українська армія записала теплий лист "Кварталу 95".