Популярний артист Володимир Зеленський записав відеозвернення після перегляду розслідування програми "Наші гороші" з Денисом Бигусом про розкрадання бюджетних коштів "Укроборонпрому", які тісно пов'язане з оточенням Президента України Петра Порошенка. Про це у вівторок, 26 лютого, повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на опубліковане відео артиста в Instagram.

"Доброго ранку. Він був добрим, поки я не подивився розслідування розкрадання коштів "Укроборонпрому". Немає слів. Люди, які прийшли до влади на крові заробляють на крові. Тобто, контрабанда з Росією - можна, вживані запчастини в обмін на життя наших солдатів - теж можна, цукерки можна, MARUV - не можна. Вибачте, але це кабздец. І зараз я зрозумів, що таке Армія. Мова. Віра": розікрасти армію, штучно розділити людей мовою, тому й віри вам немає. Так що, кандидатів багато: будь-кого, крім вас, виберемо", - заявив кандидат у президенти України Володимир Зеленський.

У коментарях під відео фолловери бурхливо обговорюють дане розслідування та слова гумориста зі студії "Квартал 95".

"Спеціально приїду в Україну щоб проголосувати за Володимира!", - написали під відео. "Я б сказав, що ви Володя остання надія для України та українців", - додали в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, про карму MARUV: слідом за Freedom Jazz від Євробачення 2019 відмовився гурт KAZKA. Невже Україну ніхто не представить в Ізраїлі? Популярний український гурт KAZKA відмовився від участі в Євробаченні-2019. Ніхто не хоче бути "запасним варіантом".

Як повідомляв "Знай.ua", Данилко розповів, як шукатимуть заміну MARUV.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що український гурт фіналістів Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" Freedom-jazz girls band відмовилися представляти Україну цьогоріч в Ізраїлі.