Скандальний хітмейкер Іван Дорн після тривалого мовчання знову "виплив" у мережі, і традиційно – зі скандалом. Він відреагував на галас довкола Національного відбору на Євробачення-2019 та його переможниці, співачки MARUV.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

На особистій сторінці в Instagram Дорн опублікував короткий відеоролик, на якому танцює під конкурсну пісню MARUV Siren Song. В описі до відео музикант звернувся до колеги по цеху. Просто як зі слів його пісні "не надо стесняться". От і не посоромився й Дорн:

"BANG! Тримайся, MARUV!" — коротко прокоментував Дорн.

Дивіться: Дорн підтримав MARUV

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Минулого року Іван Дорн дуже розлютив своїх фанатів анонсом виступу в Росії.

Іван Дорн
Іван Дорн

Ніхто не забув також, як Іван Дорн дав велике інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю, після чого в соцмережах розгорівся справжній скандал. Юрій Дудь нагадав Дорну концерт в Москві, який відбувся рік тому. Тоді Іван Дорн попросив москвичів передати привіт до Києва.

Іван Дорн
Іван Дорн

"Люди говорять про те, що є проблеми. Проблеми в їх головах - ось де їх проблеми і нехай подавляться ними, цими проблемами раз і назавжди. Між нами немає нічого! Немає нічого, крім дружби! Давайте всієї Москвою передамо дружний привіт Києву. І нехай це побачать всі ", - сказав співак тоді зі сцени.

Дивіться: Дорн у Дудя

Як відомо, співачка Анна Корсун і НСТУ (Національна суспільна телерадіокомпанія України), згідно з офіційною заявою другої, "не знайшли спільного рішення щодо місії представника України на міжнародному пісенному конкурсі". Зі свого ж боку артистка поскаржилася на "кабальні" умови організації.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Скандал довкола Нацвідбору-2019 офіційно прокоментували й представники телеканалу "СТБ", водночас відповівши на головні запитання глядачів. Після MARUV представити країну на Євробаченні представники НСТУ запропонували Freedom jazz, також фіналістам Національного відбору, але гурт відмовився. Переговори з гуртом KAZKA також закінчилися нічим.

Дивіться: Нацвідбір на Євробачення-2019. Фінал

Нагадаємо, популярний український гурт KAZKA відмовився від участі в Євробаченні-2019.

Як повідомляв "Знай.ua", Данилко розповів, як шукатимуть заміну MARUV. Також "Знай.ua" писав, що Притула прокоментував перемогу MARUV.