Відомий шоумен та чоловік Алли Пугачової Максим Галкін, який часто ділиться деталями із особистого життя, продовжує показувати шанувальникам відео з домашнього архіву.

Вчора, скажімо, на своїй сторінці Instagram артист розмістив відео, на якому показав як 5-річна дочка Ліза співає разом з зірковою матусею.

"Ось таку картину я застав зранку. Поки Гаррі займався французькою, Алла з Лізою музично бавилися. Алла - майстер імпровізацій "що бачу, то співаю". Зазвичай я ще сплю, а Алла вже щось вигадує з дітьми після сніданку: то театральні сценки, то пісні розучує", - підписав трепетне відео Галкін.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На відео ненафарбована Пугачова сидить за роялем з Лізою та награє імпровізовану музику. А тим часом дочка її мило обіймає та цілує. Потім і сама дівчинка починає співати разом з мамою.

Відео викликало масу емоцій і захоплення у шанувальників, менш ніж за добу його вподобало більше двох мільйонів підписників Галкіна.

Користувачі активно коментують відео: "Ва-у!!! Какие УМНИЧКИ!!!", "Такая милая сцена, доза умиления прям", "Алла умная и мудрая! Столько любви к детям!", "Ну как без музыки это же женщина которая поёт".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Знай.uа писав, що переляканий Галкін вперше розповів про операцію Пугачової. Відомий російський артист Максим Галкін вперше прокоментував чутки про екстрену госпіталізацію до лікарні його дружини Алли Пугачової.
Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Пугачова показала неймовірну фігуру, Галкін забуде всі інтриги.

Російський шоумен Максим Галкін розмістив у мережі нове сімейне фото, де він позує з дружиною Аллою Пугачовою, сином Гаррі та донькою Лізою. Знімок опублікований на сторінці гумориста в Instagram.