Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість похвалилася спільним фото зі старшою сестричкою Кортні, позуючи на червоній доріжці. Так, дівчата вбралися в схожі вбрання від культового модного дому Versace, однак Кім все-таки відзначилася надто глибоким декольте.

"Я люблю виглядати як сестрички-близнючки в @versace! Кортні і я, завжди, здається, так і приходимо! Це було кілька тижнів тому", - поділилася емоціями Кардашьян. За 12 годин знімок встиг зібрати 1,7 млн. лайків. Фолловери ж зазначили, що нещодавно Кім вже виставляла подібні кадри. Також деякі розкритикували світську левицю, зазначивши, що її груди буквально вивалюються з тісного облягаючого плаття, а сама вона виглядає надто повненькою. Були і ті, хто пожартував над Кортні, адже уколи краси чи фотошоп зробили її обличчя надто натягнутим, позбавляючи можливості навіть посміхнутися на камеру.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.