Українська співачка Наталя Валевська, яка нещодавно перенесла серйозну операцію, знову лягла під ніж. Про це передає Clutch.

Нещодавно українська співачка Наталя Валевська розповіла підписникам на своїй Facebook-сторінки про те, що давно мріє стати мамою. Здійснити мрію їй заважають проблеми зі здоров'ям, тому співачці довелося перенести кілька процедур, в тому числі і операцію.

У вівторок, 26 лютого, на сторінці співачки з'явилося повідомлення про те, що їй довелося лягти під ніж вдруге. У публікації Валевська поділилася тим, що операція пройшла успішно, але після хірургічного втручання вона відчувала сильний біль.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Сьогодні у мене була друга операція, вона пройшла успішно. Після операції було дуже боляче, дали знеболювальне і мені стало набагато краще. Тепер я буду одужувати, і набиратися сил. На жаль, жінкам багато через що доводиться пройти, щоб стати мамою. Всім жінкам і чоловікам бажаю міцного здоров'я, будьте щасливі і не забувайте про себе кохану (го). Спасибі всім велике за підтримку!" — написала співачка.

Крім того, Наталія подякувала лікаря, медичному персоналу, коханого чоловіка і друзів.

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадром з недавньої фотосесії, на якому ніжно обіймає маленьку доньку Софію.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська співачка Настя Каменських, після недавньої відвертої фотосесії, вирішила трохи реабілітувати свій гарячий образ. Нагадаємо, що нещодавно виконавиця повністю роздяглася на камеру, хоча і частково затулила пікантні місця ковдрою.

Також Знай.uа писав, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко підготувала для шанувальників новий сезон шоу "П'ятниця з Регіною". Так, Регіна пояснила, чому почала наполегливо працювати відразу після пологів і зізналася, що сім'я все одно залишається на першому місці.