Володар премії "Оскар" Леонардо Ді Капріо звернувся в соціальних мережах до своїх підписників з проханням підписати петицію проти утримання косаток і білух в бухті під Находкою в Приморському краї, Росія. Посилання на сайт change.org він розмістив в твіттері і фейсбуці.

"Будь ласка, підпишіть цю петицію і приєднуйтесь до мене в боротьбі проти нелюдського захоплення косаток і білух в Росії", - написав актор. Зараз кількість підписів досягло позначки в 880 тисяч підписів від користувачів з усього світу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше в захист тварин виступала актриса і модель Памела Андерсон, яка опублікувала відкритий лист до Володимира Путіна. У ньому вона попросила президента зупинити передачу косаток і білух на експорт в китайські океанаріуми і попросила звільнити їх з "китовою в'язниці".

Раніше повідомлялося, що голлівудський актор Леонардо Ді Капріо був змушений віддати федеральній владі США статуетку Оскара, яка була вручена Марлону Брандо в 1954 році за роль у фільмі "В порту".

Оскар актор отримав в подарунок від малазійського бізнесмена Джоу Лоу. Разом зі статуеткою актор отримав картину Пікассо "Натюрморт з головою бика". Зараз Лоу звинувачують у шахрайстві в особливо великих масштабах, він пустився навтьоки.

Як з'ясували слідчі, Лоу робив подарунки знаменитостям з вкрадених грошей. Ді Капріо довелося повернути владі картину і статуетку Оскара.

Як уточнюється у виданні, кіноакадемія має право викупити статуетку всього за один долар. Можливо, нагороду Марлона Брандо вже в наступному році можна буде побачити в музеї премії.

Також раніше ми писали, що 43-річний Леонардо Ді Капріо і 21-річна Каміла Морроне зустрічаються менше року, але, за словами інсайдерів, Лео весь вільний час проводить з коханою. Ходили чутки, що Каміла вже навіть познайомила актора зі своєю мамою! Так що, виглядає, що у них все серйозно.

Нагадаємо, західні ЗМІ повідомляють, що вічний холостяк Леонардо Ді Капріо збирається одружитися на 21-річної Камілі Морроне.

Як повідомляв портал "Знай.uа" найбажаніший холостяк Голлівуду Леонардо Дікапріо оголосив про заручини.

"Знай.uа" писав, що режисер "Горбатої гори" планував на головні ролі взяти Леонардо Ді Капріо і Бреда Пітта.