Скандал з Національним відбором на Евровидение-2019 є «вишенькою на щурячому торті» на тлі загального стану України

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесєв, пише Рoliteka.

«Ви бачили контракт, який НТКУ запропонувала співачці Maruv? Це ж барижна казка! Ніяких імпровізацій на сцені під час виконання номера. Всі права на пісню передаються безоплатно НТКУ. Всі інтерв’ю співачка дає зі згоди НТКУ. Поїздка в Ізраїль – за свій рахунок. Більш того, дівчинка повинна була оплатити поїздку і спостерігачів від НТКУ. І вишенька на цьому щурячому торті. Порушення хоча б одного пункту – штраф в 2 мільйони гривень», – зазначив він.

Дана ситуація, стверджує Лесєв, демонструє справжній стан українських чиновників.

«Ось ви оціните природне скотство цих пройдисвітів. При цьому слово «скотство» – це не характеристика їх поведінки. Це їх фізіологічний стан. Ось дивіться на цю дівчину. Еротична. Збудлива. За стилістикою нагадує Діту фон Тіз або Марлен Дітріх», – підкреслив він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще