Світська левиця, найстарша з сестер клану Кардашьян-Дженнер, Кортні любить тішити фоловерів в Instagram не рідше, ніж її популярні сестрички. Нещодавно 39-річна мама трьох дітей похвалилася серією пікантних знімків, зроблених під час вечірки.

На них компанію Кортні склали Хлої і Кендалл, але це не на даний момент не головне. Головне, що Кортні Кардашьян обрала вбрання українського дизайнера – і не прогадала. Адже завдяки вдалому вибору вона вигідно вирізнялась на тлі своїх сестричок.

І це не дивно, адже Кортні вибрала одну з найбільш відвертих моделей з минулого Ukrainian Fashion Week, а саме - "голу" сукню від Gasanova.

В такій красі бездоганну фігуру матері трьох дітей можна було роздивитись в усіх подробицях, але хіба Кортні коли-небудь її приховувала?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До слова, найбільш обговорюваним показом Ukrainian Fashion Week була колекція українського дизайнера Gasanova. Чуттєві образи з нової колекції Gasanova не залишили байдужими ні гостей показу, ні користувачів мережі.

Сітка, прозорі тканини, нюдові відтінки і максимум пікантних акцентів - чистий секс! Тому не дивно, що сукня саме цього дизайнера привернула увагу таку відому світську левицю, як Кортні Кардашьян. Адже вона відома своєю любов'ю до оголення.

Нагадаємо, нещодавно Кортні Кардашьян похвалилась кадрами з рекламної фотосесії для ювелірного бренду. Модель повністю роздяглася, прикривши груди руками, а на її шиї красувалося розкішне кольє у формі діамантової змійки.

Як повідомляв портал Знай.ua, сестричка Кардашьян повністю оголилася для глянцю

Також Знай.ua писав, гаряча Кортні Кардашьян в бікіні розтопила сніг у горах