Нещодавно відома французька співачка, актриса та модель, колишня дружина актора Джонні Деппа Ванесса Параді написала пісню про Київ та зняла на неї кліп.

Популярність співачці принесла пісня "Joe Le Taxi", коли Ванессі було всього 14 років. Тоді ж і вийшов її перший студійний альбом, який став платиновим. А за 2 роки дівчина дебютувала в кіно.

Талановита Ванесса Параді презентувала кліп на пісню Kiev. Героїня блукає у лісі, і якому змінюються 4 пори роки: вона то потрапляє під дощ, то під сніг, то під листопад. Також вона згадує свої зустрічі у столиці й поцілунки. У кінці кліпу вона таки виходить з лісу й дивиться на місто.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше ми писали, що американська компанія Walt Disney вирішила замінити Джонні Деппа іншим актором в новій частині франшизи "Піратів Карибського моря".

За попередніми підрахунками заміна головного героя допоможе студії заощадити близько 90 млн доларів.

Відомо, що саме стільки актор отримав за зйомки у фільмі "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки", який став вже п'ятою частиною відомого фільма. Проте саме цей фільм приніс кіностудії понад 800 млн доларів при бюджеті у 230 млн. доларів.

Нагадаємо, що за останні роки Лілі-Роуз Депп, дочка Ванесси Параді і Джонні Деппа, зуміла домогтися популярності в світі моди.

Лілі регулярно знімається в різних рекламних кампаніях, бере участь в показах знаменитих дизайнерів і часто стає головною героїнею глянцевих видань. Ми звикли бачити Депп в стильних нарядах, з макіяжем і зачіскою. Але в реальному житті вона далеко не завжди виглядає так зовсім.

Як раніше повідомляв Знай.ua, колишня дружина Джонні Деппа розповіла про його роздвоєння особистості: я просто кам'яніла, бачачи його Монстра.

Також Знай.ua писав, що у відомого голлівудського актора Джонні Деппа нова любов. Зараз всі фанатки напружилися, цікаво хто його нова пасія? Не виключають, що вона може бути ровесницею дочки актора, а то і молодше.