Дизель Шоу, які оголосили про своє повернення на сцену, знайшли заміну трагічно загиблїй Королеві гумору Марині Поплавській. Хоча в серцях гумористів досі залишається світла пам'ять про головну зірку телепередачі, а глядачі продовжують ридати, побачивши кадри з Мариною, холодний світ шоу-бізнесу диктує свої правила і вимагає нових облич. Так, під час виступу в київському «Палаці Україна» колектив популярного проекту країни «Дизель Шоу» здивували глядачів, представивши їм нову артистку, передає Політека.

Учасники шоу і раніше говорили, що на заміну Поплавської йде кастинг нової артистки. Чи стане цієї заміна представлена на сцені «Палацу Україна» білоруська гумористка Маруся Грицук, поки не відомо.

Проте запрошення в «Дизель Шоу» для участі в низці концертів говорить про те, що можливо це «перші проби пера» Грицук в якості повноцінного учасника українського гумористичного колективу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Маруся народилася в Бресті (Білорусь), закінчила Брестський технічний університет, була учасницею команди КВН БГУ. У різний час вела програми: «Наша Ранок», «Талент краіни», «Батьків в школу!», «Жди меня» на мінському каналі ОНТ. Артистка щаслива дружина і мама чотирьох синів.

У київських концертах «Дизель Шоу» 26 і 27 лютого Маруся зіграла в декількох номерах.

«Ми прагнемо робити нові концерти ще яскравіше і різноманітніше: запрошуємо акторів, працюємо над актуальними жартами та музичними виступами. Будемо чекати відгуку глядача про Марусю в „Дизель Шоу“! Але вже бачимо, що запрошену актрису зустрічають тепло, адже Маруся прекрасна актриса і позитивна людина», — прокоментував художній керівник «Дизель Студії» Єгор Крутоголов.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Актриса "Дизель шоу" Яна Глущенко розповіла про важку реабілітацію: "досі проходжу цей жах".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Татусевих дочок" роздяглася і всіх налякала: це анорексія.

Знай.uа писав, Зеленський довів українців до сліз, емоційно нагадавши про Поплавської та Скрябіна: як живі.