Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainmen похвалився фанатам, що готується до масової зустрічі з фанатами. Справа в тому, що шоумен вирішив прости майстер-клас шанувальникам.

На своїй сторінці в соціальній мережі Іраклі Макацарія опублікував відеозвернення до фанатів, в якому запросив всіх бажаючих на спільне тренування. Також шумен опублікував невелику фото афішу. У своєму відео Іраклі розповів, чим буде дивувати, а також про те, де і коли буде проходити тренування. Крім того, про це йдеться в підписі до його публікації.

"Хочу запросити всіх на моє перше відкрите тренування у фітнес-центрі @emotion.fitnesscommunity. 23 Березня о 13:00 буду проводити групове силове тренування, поділюся своїм досвідом, покажу улюблені вправи і відповім на всі ваші запитання. Всі деталі можна уточнити за телефоном: +380504195587 і з нетерпінням чекаю на вас! Давайте готуватися до весни разом", - написав холостяк.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Дівчата в захваті від такої можливості і обіцяють прийти, інші ж запитують шоумена про вартість такого спільного тренування, адже в його пості ні слова про гроші.

"Я б сходила", "Дуже круто, постараюся бути", "Думаю, що буде цікаво. Постараюся бути", "Ви дуже світла людина", "Ви що сивий вже?", "Гарний чоловік і сивина пасує, але зачіска ніяка. Пора підстригтися", "І коштує це тренування, напевно, як квартира на околиці Києва. От цікаво, чи прийде хтось не подивитися на Іраклі, а потренуватися?", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.