Нещодавно відомий український композитор та продюсер, колишній чоловік Наталі Могилевської Олександр Ягольник різко прокоментував скандал навколо Нацвідбору на "Євробачення 2019" та відмови України від участі у міжнародному пісенному конкурсі.

Чоловік сказав, що рішення відмовитися від участі в "Євробаченні 2019" вдарить по іміджу нашої країни та може зганьбити Україну на міжнародному рівні.

"Це колосальна ганьба на міжнародному рівні, який будуть згадувати наші сусіди практично завжди, коли захочуть нас потім якось дістати, а все міжнародне співтовариство, яке любить Євробачення, буде крутити пальцем біля скроні. Це найбільш тупе рішення, яке коли-небудь приймав Аласанія у своєму житті. Воно ображає гідність українських музикантів взагалі, і тих людей, які вкладають свої талант і душу в те, щоб українська пісня розвивалася і була популярною", – заявив Олександр Ягольник у бліц-інтерв'ю "Апострофу".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Олександр Ягольник зазначив, що не знаходить слів, щоб прокоментувати те, що відбувається навколо цьогорічного Нацвідбору. Композитора обурило те, що гурт YUKO, який єдиний з усіх учасників, виконував пісню українською мовою, та вокалістка якого публічно заявила, що відмовиться від російського громадянства й отримає українське, набра менше балів, ніж дует ANNA MARIA, учасниці якого не змогла відповісти на питання про Крим.

Нагадаємо, що Данилко прокоментував скандал з Євробаченням: Maruv тільки виграла. Цьогорічний фінал Національного відбору на "Євробачення 2019" відзначився одразу кількома гучними скандалами.

Як повідомляв портал "Знай.uа": ведучий Національного відбору на Євробачення 2019 Сергій Притула нещодавно жорстко висловився стосовно журналіста Романа Скрипіна та його інтер'ю з дуетом ANNA MARIA, фіналістами конкурсу.

Також портал "Знай.uа" писав, що українцям розказали правду про звіринець на Нацвідборі: вишенька на щурячому торті.