Нещодавно відома телеведуча Олена-Христина Лебідь, яка також є нареченою віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка поділилися новими фотокартками.

Дівчина досі проходить реабілітацію після операції на нозі. Вона розповідає, що її дуже підтримує коханий - возить на роботу, проводить із нею час, приїжджає, коли у неї мають бути болючі процедури.

Олена-Христина Лебідь поділилася новими фотокартками, на яких видно Павла Розенка. Чоловік дбає про свою наречену і навіть лежить із нею на сусідньому ліжку.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"LOVE IS: коли боляче гнуть твою ногу, відчувати його руку. Всім пріхворавшім зараз (бачу, читаю) - якнайшвидшого одужання! І теплою руки в руці", - написала у себе на сторінці в Instagram Олена-Христина Лебідь.

Попри травму та ортез, який фіксує ногу, телеведуча постійно працює та встигає відвідувати заходи разом зі своїм нареченим.

Раніше ми писали, що скандальна українська телеведуча та віднедавна наречена міністра соціальної політики Павла Розенка Олена-Христина Лебідь перенесла серйозну операцію.

Незадовго до цієї новини Лебідь стривожила численних шанувальників новиною про те, що вона зламала ногу. Незабаром після цього в мережі з'явилося фото, яке скандальна телеведуча опублікувала після пережитої операції.

Нагадаємо, що популярна телеведуча Олена-Христина Лебідь перебуває у стосунках з віце-прем'єром України Павлом Розенком. Дівчина поділилася з шанувальниками тим, як вони з коханим провели спільну відпустку. Вони вирушили у Львів і Христина навіть склала список своїх улюблених місць у цьому місті.

Як повідомляв портал Знай.uа: у Христини все ще триває реабілітація після операції і не згинається нога, однак її лікарняний закінчився і вона вийшла на роботу.

Також Знай.uа писав, що відома телеведуча продемонструвала свої ніжні стосунки з віце-прем'єром України: везе на роботу як ПрИнцесу.