Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в стильному образі. Для яскравої фотосесії Надя Дорофєєва одягла коротенький світлий топ з цікавим принтом, який підкреслює пружні груди. Поверх цього топа Надя накинула бежеву курточку. На фотографії артистка витягла одну руку з написом на долоньці: "DoDo Vlog". Волосся співачки розпущене і недбало укладене, на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру.

Але навіть не дивлячись на такий незвичайний образ, найбільше обговорень дісталося експерименту, який Надя анонсувала в новому влозі. "Зовсім скоро ви побачите останній випуск другого сезону DoDoVLOG. Я прийняла виклик підписників і провела експеримент. Скажу чесно, що сама не очікувала, що цей експеримент мене так здивує. Як думаєте, про що буде цей випуск? Тому, хто перший вгадає тему випуску – від мене подарунок. Чекайте результат у новому сезоні", - загадково написала Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, а деякі почали вгадувати, що ж такого приготувала Надя в новому випуску свого влогу. Фанатам вже не терпиться дізнатися, що ж такого зробила Надя і про який експеримент йде мова.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.