Підконтрольні Путіну спецслужби, а саме ФСБ, можуть бути причетні до скандалу, який стався після перемоги MARUV на національному відборі на Євробачення-2019.

Такі аргументи висуває продюсер і композитор Олександр Ягольник.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Він вважає, що MARUV перемогли нечесно, так як це було підлаштовано ФСБ.

"Їй допомогли здобути перше місце, відверто крадучи голоси у YUKO. Контора, яка займаэться голосуванням, не сказала нічого. Так і сказати їм, ймовірно, просто нічого. Вони і самі прекрасно розуміють, що не так щось, але не можуть довести це. Що варто для хакерів з Росії вплинути на Україну, якщо вони впливали на американські вибори?", — говорить продюсер.

Він також говорить, чому інші фіналісти відмовилися від участі в Євробаченні-2019. Він стверджує, що KAZKA і Freedom Jazz відмовилися, бо зрозуміли, що тут щось нечисто. Вони боялися, що на них буде якийсь компромат.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"ФСБ так підтримала MARUV, що навіть на Джамалу компромат знайшовся",- резюмує Ягольник.

Варто нагадати, що Популярний український співак MELOVIN (Костянтин Бочаров) вирішив кардинально змінити свій образ. Він поміняв чорний колір волосся на сивий, залишив чорну лінзу в лівому оці і шанувальники відзначили особливо густі брови хлопця.

Відповідне фото з новим чином співак розмістив на сторінці в Instagram.

Melovin
Melovin

Варто додати, що крім нового кольору волосся і помітно темних і густих брів в його носі з'явилася сережка. Можливо, це лише кліпс, проте такий образ дуже сподобався його "меловинаторам". Саме з ними MELOVIN привітався в тексті під повідомленням.

Нагадаємо, Кондратюк показав MARUV, чому втік Козловський: заручники вівці

Як раніше повідомляв "Знай.ua" "Володька не ганьби мене" їде на Євробачення: сільський хардкор обіцяє порвати Ізраїль

Також Знай.ua" писав про те, що Колишній Могилевської прокоментував скандал навколо Нацвідбору: це найтупіше рішення Аласанії