Відомий український співак, пожирач сердець українських "вовчиць", і просто улюбленець публіки Олег Винник, під час своєї поїздки в столичному тролейбусі, потрапив під приціл фотокамер папараці.

Знімок з Винником миттєво розлетівся по мережі. Так, на фанатській сторінці в Instagram з'явилася публікація фото, на якому Олег стоїть в тролейбусі поруч з миловидною дівчиною. Про це пише портал "Політека".

У обох в руках чудові букети квітів. Про те, хто ця дівчина, що стоїть поряд з українською зіркою не повідомляється. Користувачі з захопленням оцінили дане фото, зазначивши, що пара виглядає красиво і модно.

Олег Винник
Олег Винник

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, що відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі відео, яким в черговий раз підігрів інтерес до його нової пісні "Роксолана". Раніше артист повідомляв, що в останній день зими – 28 лютого – він презентує кліп на цю пісню, і він зробив це. Також артист повідомив, що вже готує новий тур під назвою "Роксолана".

На своїй сторінці в соціальній мережі Олег Винник опублікував відео, яке є фрагментом нового кліпу на пісню "Роксолана", яку артист презентував напередодні. У ролику з'явився сам Олег Винник, а також дві народні артистки Ольга Сумська і Ада Роговцева. Крім того, є й інші актори, які грають поганих господарів і скромних служниць. Одним словом, цим кліпом Олег Винник звертає увагу суспільства на українських "Роксолан" – жінок, які їдуть за кордон в пошуках кращої долі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на офіційному YouTube-каналі Олега Винника було презентовано кліп "Роксолана". Тема, яку Винник торкнувся в кліпі, є актуальною для всіх громадян нашої країни багато років.

"Проживаючи за кордоном, я спостерігав безліч доль дівчат, жінок, які і є тими самими "Роксоланами", втім, як і я в свій час. Які покидають Батьківщину з метою заробити, зробити життя своїх близьких вдома, в Україні, краще. Мені боляче, коли я думаю про це. І, нарешті, можу показати в кліпі свої переживання," - каже Винник.

Нагадаємо, Винник розігрів вовчиць новим тизером на пісню "Роксолана": незабаром кліп.

Як повідомляв Знай.uа Олег Винник зворушив вовчиць новим кліпом: зачіпає за живе.

Знай.uа писав, заберуть навіть з інвалідністю: українців приголомшили новими "військовими" правилами.