Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряною матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Так, 2 березня Маша Полякова святкує свій 14-й День народження. Цю подію дочка зірки вирішила відзначити пікантним фото в соцмережі. На своїй сторінці в Instagram дівчинка опублікувала фотографію із сімейного відпочинку в Таїланді, на якій вона позує в басейні в купальнику. Маша лягла животом на бортик басейну в чорному суцыльному купальнику, впираючись в нього руками. Її довге волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу. Примітно, що точно таке ж фото в своєму виконанні раніше публікувала сама Оля Полякова.

У підписі до фотографії Маша Полякова привітала себе з Днем народження. Численні фолловери дівчини приєдналися до привітань і пишуть компліменти та побажання у коментарях до фотографії.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"З Днем народження", "Дуже-дуже на маму схожа", "Красуня", "Вітаю", "З Днем народження, Машуня!", "З Днем Народження! Щастя тобі, здоров'я, успіхів, справжніх друзів і всього найкращого", "Дуже красива!", "З Днем народження, Маша! Всього тобі найкращого", "З Днем народження, красунечка! Будь щасливою дівчинкою", "З Днем народження! Бажаю удачі, щастя та довгих років!", "З Днем народження! Нехай збуваються мрії, Машуня", "З Днем народження! Всіх благ і прекрасного настрою!", "Народилася у другий день весни, як це романтично. Машенька, будь щаслива, будь кохана, будь красива і кохана", "Красива дуже", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.