Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим фото, на якому з'явилася у відвертому вбранні і позі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Віри Брежнєвої, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Артистка сфотографована, мабуть, в улюбленому готелі в Парижі, з якого вже показувала фотографії. Відомо також, що Брежнєва скасувала концерт в російському Томську і поспішно покинула Росію. Тепер же вона зізналася, чому так сталося.

На фотографії Віра позує в коротенькій атласній сукні на бретельках чорного кольору, при цьому поділ плаття пишний і прозорий. Волосся співачки зібране в зачіску ззаду, на обличчі легкий макіяж, а у вухах масивні сережки. Схоже, фотографія була зроблена на балконі в темну пору доби. У підписі до світлини Брежнєва похвалилася, що стала моделлю.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Цікава історія вийшла... Вже давно була закохана у вбрання, аксесуари від @alessandrarich і навіть уявити собі не могла, що Алессандра напише мені з запрошенням взяти участь у її показі в рамках Паризького тижня моди. Адже в дитинстві ми всі мріємо про щось, і потім багато працюємо, щоб мрії збувалися... так от – вони збуваються!", - написала Віра Брежнєва.

Така публікація не залишилася без уваги її шанувальників. Але фолловери розділилися на два табори – одні радіють за Віру і засипають її компліментами в коментарях, а інші лають її за те, що скасувала концерт і полетіла собі гуляти в Париж.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.