Старша донька популярної співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман здивувала фоловерів несподіваною зміною способу. Відповідне фото дівчина опублікувала на сторінці в Instagram.

Блондинку Соню часто порівнювали із зірковою мамою і стверджували, що відома співачка та її 17-річна дочка виглядають, як сестри. І Соня вирішила виправити цю ситуацію або просто піддалася весняному настрою і змінити зовнішність.

Дівчина з яскравої блондинки стала пекучою брюнеткою.

"Зміни… вибач, мамо", - підписала знімок Соня.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шанувальники оцінили такий несподіваний експеримент від дівчини і похвалили її за сміливість. Багато фанати відзначили, що з таким кольором волосся їй навіть краще.

"Дуже навіть підходить", "Так краще. Дуже йде", "Експерименти з кольором волосся в юності-це супер правильно! Тоді після 30-ти вже точно будеш знати який "твій" колір", "Чекаємо коментар від мами в стилі "вб'ю", - писали юзери.

При цьому сама Віра Брежнєва нітрохи не розлютилася на дочку за такий експеримент і відреагувала на фото смайликом.

Раніше повідомлялося, що Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Знаменитість похвалилася забавним відео репетиції перед одним з концертів. Так, артистка спочатку полежала на килимі, а після різко підстрибнула і почала імпульсивно танцювати під культову Nirvana - Smells like teen spirit.

Нагадаємо, Віра Брежнєва змінила професію і покинула Росію. Схоже, у житті української співачки Віри Брежнєвої намічаються великі зміни.

Як повідомляв Знай. ua, старша дочка Віри Брежнєвої вразила зовнішнім виглядом. Соня Кіперман пішла в маму не тільки музичним талантом.

Знай. ua писав, що Віра Брежнєва показала улюблені пози в ліжку. Відома співачка несподівано прокинулася в Парижі і показала фото з ліжка.