Народну артистку СРСР та легендарну співачку Едіту П'єху помітили в інвалідному кріслі. Відповідне фото опублікували російські ЗМІ.

Едіта П'єха поверталася після концерту в Москві на поїзді. Відзначається, що на пероні її чекали заздалегідь з інвалідним кріслом.

Співачка сіла в інвалідне крісло відразу після того, як вийшла з вагона. Це не перший випадок, коли фанати помітили, що фізичний стан жінки погіршився.

Шанувальники, які проводжали її після виступу, звернули увагу на те, що співачка відчуває деякі труднощі при пересуванні.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Навіть під час концерту вона намагалася рухатися по мінімуму і багато пісні виконувала сидячи", – відзначають шанувальники.

Відомо, що кілька років тому у Едіти П'єхи були проблеми з ногами. Під час одного з виступів вона вдарилася об дерев'яну ширму думаючи, що та із тканини.

Раніше повідомлялося, що Відомий російський співак 38-річний співак Стас П'єха, онук Едіти П'єхи, став гостем програми "Доля людини".

Відомо, що в ефірі цієї телепрограми співак на весь світ зізнався, що в минулому страждав від наркозалежності і більше того був на межі життя і смерті. Зокрема, П'єха розповів, що вже тричі був у реанімації.

Артист одразу ж додав, що досить рано почав палити і вживати алкоголь, вже після чого в його житті з'явилися наркотичні речовини.

"Я жив весь час у напрузі, мені здавалося, що я повинен щось комусь довести. Через це була агресія, а потім прийшов алкоголь і заборонені речовини. Це диво, що я ще живий. У мене було три реанімації та інфаркт. Багато разів я був на краю загибелі", – розповів Стас.

Нагадаємо, слідом за Кобзоном терміново госпіталізований легендарний артист. В Російській Федерації був екстрено госпіталізований відомий поет.

Як повідомляв Знай. ua, Павло Воля госпіталізований після концерту. Мережа сколихнула новина про те, що популярний російський комік Павло Воля був доставлений в лікарню.

Знай. ua писав, що відомий російський співак зізнався у найстрашнішому. Майже два роки Стас П'єха просидів у чотирьох стінах.