Після агресії сусідньої країни щодо України серед російських акторів, співаків та інших відомих медійних особистостей стало модно всіляко висловлювати свою підтримку правлінню Путіна і всього того, що з цим пов'язано. При цьому нерідко їх божевільні заяви не мають абсолютно ніякого сенсу і нічого, крім сміху, не викликають.

Валерія і Пригожин

Не останнє місце серед всього цього контингенту займає відома співачка Валерія, яка запам'яталася українцям гучними висловлюваннями на підтримку Путіна, захоплення Криму, війни на Донбасі та інших злочинах. Але тут свідомість росіян раптово перевернув вчинок скандальної співачки та її чоловіка, про що стало відомо з повідомлення в соціальних мережах. У ньому йдеться: "Співачка Валерія і Йосип Пригожин заявили про переїзд на ПМП до Ізраїлю у зв'язку з неблагополучною фінансовою обстановкою в Росії".

У коментарі автор повідомлення підкреслив: "Всі так звані патріоти Росії мають іноземне громадянство або дозвіл на проживання. Ідіотів серед них мало".

Валерія і Пригожин

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Росіяни, які ще не розучилися думати, зрозуміють, що незабаром всі ті, хто зараз на кожному розі верещать про відданість Путіну і клянуться у вірності російському народу, при першій же можливості втечуть за кордон не озираючись. Коли це станеться, звичайні громадяни Російської Федерації залишаться наодинці з усіма проблемами в напівзруйнованій країні з убогою економікою.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що знавісніла російська співачка Юлія Чичеріна, яка є прихильницею "ЛНР" і "ДНР", накинулася з погрозами на Марка Цукерберга і пригрозила йому "наступною війною".

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ольга Полякова похвалилася в соціальних мережах досягненнями своєї дочки, яка в результаті кількох місяців тренувань і правильного харчування домоглася непоганих результатів.

Також "Знай.uа" писав, що Юрій Куклачов закликав людей підкорятися своїм домашнім вихованцям і заявив, що самі кішки нікому підкорятися ніколи не будуть ні за яких обставин.